Till senaste kommentaren

Varför får jag en påminnelsefaktura?

Jag har varit medlem länge och alltid betalt mina fakturor.
Nu har jag precis fått en påminnelsefaktura!!!
Jag har ju betalt.

Kommentarer

 • Hej Johan,
  jag kan tyvärr inte se hur just dina betalningar ser ut. För att vi ska kunna hjälpa dig med det måste du kontakta oss via telefon eller vårt kontaktformulär  . Men innan du gör det så läs igenom faktatexten nedan så kan du kanske själv förstå vad som blivit konstigt.

  Anledningen till att du får en Påminnelsefaktura kan bero på flera saker:

  1. Du kanske betalade in förra månadens faktura lite för sent. Kolla vilket datum beloppet drogs från ditt konto. Får vi in din betalning efter fakturans förfallodag så finns risk att påminnelsefakturan hinner gå ut, men då kan du bortse från den.

  2. Du kanske har en obetald faktura längre tillbaka i tiden. Kolla betalningarna några månader tillbaka på din internetbank så upptäcker du kanske att det var någon betalning tidigare som inte gick igenom.

  3. Betalar du i vanliga fall via avdrag på din lön kan det bero på att du bytt arbetsgivare, är sjukskriven, är mellan två jobb eller föräldraledig. Då behöver dina uppgifter hos oss uppdateras. Det kan du lätt göra själv genom att logga in på mina sidor.

  4. Din föregående betalning gick kanske inte igenom, kolla med din bank vad som kan ha gått fel.

  5. Betalar du i vanliga fall via autogiro men har bytt bank? Kontrollera med banken att ditt nya konto är anmält. Det kan dröja ett tag innan allt är uppdaterat i alla register, och då kan du få en påminnelsefaktura för att avdraget inte har kunnat göras.

  6. Om du kollat alla punkterna här ovanför och ändå inte hittat orsaken behöver du kontakta oss.

  Ring Lärarförbundet Kontakt på 0770-33 03 03 eller kontakta oss på mejl via vår kontaktsida, det är viktigt att du använder formuläret på sidan så att vi kan säkra din identitet. logga in som medlem

  Jag är övertygad om att vi kommer kunna hjälpa dig så att det blir rätt
  Lycka till
  Karin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.